Praktijkvoetplus.nl Pedicure en meer. 06-33 82 33 44 - praktijkvoetplus@gmail.com

Handverzorging

Magnetic Soak Off gel: de versteviging voor uw natuurlijke nagel

De Soak Off gel is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden. Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels maar toch mooie lange nagels willen. Nu kun je, je eigen stevige nagel laten groeien zonder enige verlenging! Het kan naturel worden aangebracht maar ook in een kleur. Ook kunnen de nagels gewoon gelakt worden over de gel heen, de lak blijft zelfs nog beter zitten dan dat je ze lakt op je natuurlijke nagels. Als je dan de nagellak verwijderd moet je dat wel doen met nagellakremover zonder aceton omdat dat de gel aantast!

Door middel van 2 dunne laagjes wordt de nagel verstevigd en daardoor behoud het de dikte van je eigen nagel, waardoor het heel natuurlijk oogt en je voelt de gel ook niet zitten! De gel blijft ongeveer 2 4 weken zitten. Omdat de Soak Off meegroeit gaat het zwaartepunt mee naar voren dus wordt het aan de top zwaarder en is het tijd voor een nabehandeling anders kan het alsnog gaan breken en dat is niet de bedoeling, de gel wordt licht gevijld en er wordt een nieuwe laag aangebracht. Wilt u de gel om 1 of andere reden niet meer, dan kan dat verwijderd worden met aceton.

De nagels zelf verzorgen is niet moeilijk. Het belangrijkste is om 1 maal per dag je nagels en nagelriemen te verzorgen met nagelriemolie.

De voordelen van Soak Off: