Praktijkvoetplus.nl Pedicure en meer. 06-33 82 33 44 - praktijkvoetplus@gmail.com

Cosmetische voetverzorging

LCN Red Wine Leafs producten

Red Wine Leaf Leg Splash
De extracten van rode wijnblad, berk en paardenkastanje en ook de allantoïne, panthenol en menthyl lactate maken deze spray tot een echte oppepper. De spray verkoelt en verzorgt gezwollen benen. U kunt de spray meerdere keren per dag gebruiken en gemakkelijk opspuiten, wanneer en waar u maar wilt. De spray trekt direct in en laat geen laagje achter op uw huid.

Red Wine Leaf Leg Gel
De lichte benengel heeft een verzorgende werking en maakt de huid glad dankzij de panthenol en allantoïne, zonder een vettig laagje achter te laten. De extracten van rode wijnblad, berk en paardenkastanje stimuleren de bloedcirculatie waardoor de huid dus beter doorbloed raakt. Vermoeide en gespannen benen herstellen sneller en voelen weer lichter.

Red Wine Leaf Foot Cream
De rijke voetencrème verzorgt en beschermt de voeten met druivenpitolie. De vitamine E die in de crème zit, zorgt voor een mooie huid doordat de cellen worden beschermd. De extracten van rode wijnblad, paardenkastanje en berk kalmeren vermoeide, gespannen en rode voeten en ondersteunen de stabilisering van de vaatwanden.

Red Wine Leaf Foot Peeling
Rode wijnblad-, paardenkastanje- en berkenextracten, druivenpitolie en peelingkorreltjes vormen de basis voor dit product. De peelingkorreltjes verwijderen op milde wijze afgestorven huidcellen. De druivenpitolie heeft huidverzorgende en beschermende eigenschappen. De extracten van rode wijnblad, berk en paardenkastanje ondersteunen de doorbloeding in de huid en kalmeren ook vermoeide, gespannen en rode benen en voeten. De peeling bereidt de huid uitstekend voor op de verdere verzorging.

Red Wine Leaf Foot Bath
Rode Wijnblad-, paardenkastanje- en berkenextracten reinigen de huid en bereiden u op milde wijze voor op de verdere verzorging. De extracten stimuleren de doorbloeding en kalmeren het huidoppervlak.

←   terug